Late Phases (2014)

Veteranul de razboi Ambrose s-a mutat recent in Crescent Bay, o comunitate pasnica la prima vedere. In prima noapte, vecinul este atacat si ucis. Ambrose este convins ca nu este...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/late-phases-2014/' addthis:title='Late Phases (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Veteranul de razboi Ambrose s-a mutat recent in Crescent Bay, o comunitate pasnica la prima vedere. In prima noapte, vecinul este atacat si ucis. Ambrose este convins ca nu este vorba de ceva uman. Cand creatura ii ucide cainele care il ghida, Ambrose decide sa elimine singur creatura care terorizeaza cartierul. Chiar daca autoritatile locale si localnicii il condamna pentru ceea ce intentioneaza sa faca, Ambrose este pregatit de intalnirea cu creatura chiar daca aceasta sr putea fi ultima sa batalie.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.