Left Behind (2014)

O tanara studenta pe nume Chloe Steele, vine la New York pentru a sarbatori ziua de nastere a tatalui sau Ray. Insa acesta, pilot de meserie, o dezamageste inca o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/left-behind-2014/' addthis:title='Left Behind (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O tanara studenta pe nume Chloe Steele, vine la New York pentru a sarbatori ziua de nastere a tatalui sau Ray. Insa acesta, pilot de meserie, o dezamageste inca o data spunandu-i ca in acea zi este nevoit sa lucreze. La aeroport, Chloe il cunoaste pe Cameron Williams un jurnalist vedeta care urmeaza sa calatoreasca cu avionul pilotat de Ray. In aceasta zi ciudata, pasagerii avionului incep sa dispara de pe locurile lor, unul cate unul. In timp ce Ray incearca din rasputeri sa ii calmeze pe pasagerii ramasi, Chloe este nevoita sa faca fata pe Pamant unei adevarate Apocalipse.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.