Let’s Be Cops (2014)

Justin, un designer de jocuri video a confectionat niste uniforme de politisti pentru noul sau proiect. Insa acesta a fost respins de seful sau. Justin se lasa convins de colocatarul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/lets-be-cops-2014/' addthis:title='Let’s Be Cops (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Justin, un designer de jocuri video a confectionat niste uniforme de politisti pentru noul sau proiect. Insa acesta a fost respins de seful sau. Justin se lasa convins de colocatarul sau Ryan, un fost fotbalist fara ocupatie sa foloseasca acele uniforme la o petrecere costumata. Ajunsi la petrecere, cei doi descopera ca de fapt nu era vorba de o petrecere constumata. Pentru ca toata lumea ii crede politisti adevarati, cei doi decid sa profite de acest lucru. Cumpara de pe Internet o masina veche de politie si incep sa patruleze pe strazile din Los Angeles. Printr-un concurs de circumstante, cei doi politsti falsi sunt implicati intr-o operatiune de amploare.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.