Liars All – Minciuni Ucigase (2013)

Un faimos jucator de fotbal american, Dennis, isi paraseste iubita si se logodeste imediat cu Casey, exact de Craciun. Missy, iubita parasita este furioasa. Decide sa dea o petrecere de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/liars-all-minciuni-ucigase-2013/' addthis:title='Liars All – Minciuni Ucigase (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un faimos jucator de fotbal american, Dennis, isi paraseste iubita si se logodeste imediat cu Casey, exact de Craciun. Missy, iubita parasita este furioasa. Decide sa dea o petrecere de Anul Nou, invitand un grup de prieteni, inclusiv pe Dennis. Unul din adolescenti le propune celorlalti sa joace Adevar sau Provocare. Una din provocari se sfarseste cu moartea tragica a lui Missy. Tinerii sunt dusi la sectia de politie si interogati, unul cate unul, fiecare avand o varianta diferita asupra evenimentelor petrecute. Cine spune adevarul si cine minte?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.