Life of Crime (2013)

Louis si Ordell sunt doi infractori marunti care viseaza sa se imbogateasca rapid. Sansa pare sa le surada in momentul in care descopera situatia financiara a lui Frank, un barbat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/life-of-crime-2013/' addthis:title='Life of Crime (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Louis si Ordell sunt doi infractori marunti care viseaza sa se imbogateasca rapid. Sansa pare sa le surada in momentul in care descopera situatia financiara a lui Frank, un barbat de afaceri fara scrupule. O mare parte din averea impresionanta a acestuia este ascunsa bine intr-un cont bancar din Bahamas. Cand Frank face o calatorie pentru a se intalni cu amanta sa Melania, duoul nostru profita de acest lucru pentru a o rapi pe sotia lui Frank. Cer ca rascumparare suma de un milion de dolari. Planul celor doi ia o intorsatura ciudata cand Melanie, amanta pe care Frank intentioneaza sa o paraseasca face totul ca sa-i protejeze acestuia averea.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.