Lila & Eve (2015)

Lila si Eve se cunosc prin intermediul unui grup de sprijin al mamelor care din diferite motive si-au pierdut copiii. Dat fiind ca autoritatile nu par sa faca mare lucru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/lila-eve-2015/' addthis:title='Lila & Eve (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lila si Eve se cunosc prin intermediul unui grup de sprijin al mamelor care din diferite motive si-au pierdut copiii. Dat fiind ca autoritatile nu par sa faca mare lucru pentru a-i prinde pe vinovati, cele doua mame nu se pot alina nici macar cu ideea ca vinovatii au platit pentru faptele lor. Si cum ajutorul grupului de sprijin consta in mare parte in impartasirea experientei si sfaturi pentru a le distrage atentia de la drama pe care aceste femei o traiau, Lila si Eve, unite de suferinta comuna provocata de impuscarea copiilor lor, decid sa porneasca pe drumul periculos al razbunarii.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.