Postat in: Sci-Fi | Thriller

David si Ryan sunt cei mai buni prieteni. Pasionati de tehnologie, cei doi studenti au “imprumutat” un garaj plin de echipament stiintific din dorinta de a-si testa teoriile cu privire la mintea umana in speranta ca vor avea parte de faima mult visata. Rezultatele sunt promitatoare insa nu au parte de succesul scontat. Asta pana in momentul in care Jordan, o alta studenta le aduce inspiratia care le lipseste. David, Jordan si Ryan spera ca inventia le va rezolva toate problemele insa nu reusesc decat sa deschida o cutie a Pandorei realizand ca nu au cum sa isi ascunda gandurile. Secrete si tradari ies la suprafata. In tot acest timp, o agentie guvernamentala vrea sa le fure inventia.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Listening (2014)”

  1. Alexandru says:

    Ideea filmului nu mai este SF. Cercetarea creierului este intensă, iar legătura prin citirea gândului a creierului uman cu computere este deja făcută. Filmul nu face altceva decât să ne facă să ne întrebăm – până unde mergem cu știința știind faptul că guvernanții au folosit descoperirile științei întâi pentru război și distrugere, pentru păstrarea puterii și dominație globală. 4 stele din 5

  2. Florin says:

    Nu pierdeti timpul aiurea! Inceput de caca final de caca, subiect mort. O ora jumate consumata din timpul si viata voastra!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *