Lone Survivor (2013)

Lone Survivor este inspirat din relatarile unuia din membrii echipei Navy Seal, Marcus Luttrell. Filmul ii are in centru pe Luttrell si pe echipa sa care au fost surprinsi de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/lone-survivor-2013/' addthis:title='Lone Survivor (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lone Survivor este inspirat din relatarile unuia din membrii echipei Navy Seal, Marcus Luttrell. Filmul ii are in centru pe Luttrell si pe echipa sa care au fost surprinsi de catre o ambuscada a talibanilor in 2005, in Afghanistan, pe un teren ostil. In urma unui schimb prelungit de focuri si a unei urmariri pe jos, majoritatea membrilor echipei SEAL sunt ucisi. Navy SEAL a inregistrat atunci cea mai mare pierdere din istoria operationala. Singurul supravietuitor al misiunii este Marcus Luttrell.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.