Lost River (2014)

Intr-un oras american dezolant, Billy, o mama singura, locuieste impreuna cu fii sai Franky si Bones. Abia mai face fata problemelor financiare. Pentru a-si ajuta familia, Bones fura cupru din...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/lost-river-2014/' addthis:title='Lost River (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-un oras american dezolant, Billy, o mama singura, locuieste impreuna cu fii sai Franky si Bones. Abia mai face fata problemelor financiare. Pentru a-si ajuta familia, Bones fura cupru din casele abandonate. Din dorinta de a face rost de bani intr-un timp scurt, Bones intra intr-un conflict cu cel mai de temut infractor din oras. Intr-o zi, Bones descopera din intamplare o alee secreta ce duce spre un oras vechi, scufundat. Pentru ca familia lor sa supravietuiasca, Billy si Bones sunt nevoiti sa se scufunde foarte adanc in misterul ce invaluie acest ciudat oras scufundat.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.