Lust for Love (2014)

Astor viseaza ca intr-o zi va reusi sa-i cucereasca Milei inima. O iubeste pe Mila inca din copilarie, de mai bine de 15 ani. Cand in sfarsit reuseste sa o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/lust-for-love-2014/' addthis:title='Lust for Love (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Astor viseaza ca intr-o zi va reusi sa-i cucereasca Milei inima. O iubeste pe Mila inca din copilarie, de mai bine de 15 ani. Cand in sfarsit reuseste sa o cucereasca, este parasit la scurt timp. Motivul? Astor a ajuns sa o sufoce pe Mila cu posesivitatea sa, sa o enerveze la culme cu comportamentul sau pueril. Mila i-a spus clar si raspicat ca nu isi doreste un baietel langa ea ci un barbat adevarat. Cali, fosta prietena a Milei, decide sa-l ia pe Astor sub aripa sa si sa-l invete cum sa se comporte cu femeile. Motivatia sa nu este foarte clara. Planuieste sa se razbune pe Mila sau este indragostita de Astor?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.