Machete Kills (2013)

Filmul prezinta aventurile unui fost agent federal, poreclit Machete. Presedintele Americii se afla intr-o postura dificila, atunci cand miliardarul Luther Woz, ameninta Casa Alba. Un nou razboi mondial este pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/machete-kills-2013/' addthis:title='Machete Kills (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul prezinta aventurile unui fost agent federal, poreclit Machete. Presedintele Americii se afla intr-o postura dificila, atunci cand miliardarul Luther Woz, ameninta Casa Alba. Un nou razboi mondial este pe cale sa inceapa, iar CIA, FBI si DEA sunt depasiti de situatie. Presedintele ii ofera aceasta misiune lui Machete, pentru ca isi cunoaste cel mai bine tara natala, locul unde Luther a facut multi bani din traficul cu arme si care in prezent se afla. Machete se aventureaza in aceasta misiune imposibila si pentru ca oamenii lui Luther au ucis-o pe partenera sa.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.