Postat in: Actiune | Aventura | Sci-Fi

Omenirea este dezumanizata si fiecare duce o lupta personala pentru necesitatile vietii. In aceasta lume apocaliptica de la capatul Pamantului, doar doua persoane ar putea restabili pacea si ordinea. Max, un tip tacut, care prefera ca faptele sa vorbeasca in locul lui, si Furiosa, o femeie activa, care crede ca cea mai sigura cale de a supravietui este sa traverseze desertul spre locul in care a copilarit. Desi Max inca se lupta cu durerea pierderii sotiei si copilului in tot acest haos si prefera sa calatoreasca de unul singur, accepta totusi sa se alature grupului de supravietuitori ai desertului, condus de luptatoarea Imperator Furiosa. Insa Immortan Joe se afla in permanenta pe urmele lor si ii ataca la fiecare pas, crezand ca acestia i-au furat bunul sau cel mai de pret.


loading...

Filme Asemanatoare:

5 comentarii la “Mad Max: Drumul Furiei (2015)”

 1. flory says:

  foarte frumos!

 2. eugen says:

  Sincer ,cam slabut,in comparatie cu celelante serii.

 3. RECHINUL says:

  DACA TI-AU PLACUT SERIILE MAD-MAX MERITA SA-L VIZIONEZI…SCHIMBAT POATE PUTIN LA EFECTE DAR NU VA ASTEPTATI LA CEVA EXEMPLAR…O GUMA DE MESTECAT CARE DIN PACATE NU PREA MAI ARE GUST.

 4. atm says:

  e bun,nu e pierdere de vreme…dar se poate si mai bine

 5. blues says:

  Nu inteleg ..cum poti comments in film cand traiesti in Romania unde : filmele nu-si au casa ; nu exists actori cunoscuti ( road bucuresteni de doi bank care si-au promovat imaginea acum in card de ani tot ..prin films de doi bani ) so multe altele . Gura !

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *