Mall: O zi Pentru a Ucide (2014)

Considerand ca nu mai are nimic de pierdut, Malcolm, un tanar proscris decide ca ii va ucide pe toti cei care ii apar in cale. Dotat cu o geanta plina...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/mall-o-zi-pentru-a-ucide-2014/' addthis:title='Mall: O zi Pentru a Ucide (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Considerand ca nu mai are nimic de pierdut, Malcolm, un tanar proscris decide ca ii va ucide pe toti cei care ii apar in cale. Dotat cu o geanta plina de arme letale si bombe artizanale, Malcolm se indreapta spre cel mai apropiat mall si isi incepe campania impotriva cumparatorilor nevinovati aflati la shopping in cel mai nepotrivit moment. Este o zi fatala pentru un om de afaceri lacom, o casnica deprimata, un pervers depresiv si un adolescent tipic. Viata lor se va schimba pentru totdeauna intr-o singura zi.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.