Man of Tai Chi (2013)

Chen Lin Hu are o slujba simpla de curier. Dupa serviciu, acesta straluceste ca o adevarata vedeta in lumea artelor martiale. Are un stil nemaivazut pana acum pe care l-a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/man-of-tai-chi-2013/' addthis:title='Man of Tai Chi (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Chen Lin Hu are o slujba simpla de curier. Dupa serviciu, acesta straluceste ca o adevarata vedeta in lumea artelor martiale. Are un stil nemaivazut pana acum pe care l-a dezvoltat singur. Visul sau este sa castige campionatul de arte martiale Wulin Wang. In tot acest timp, o politista ce lucreaza in cadrul departamentului de crima organizata incearca sa rezolve cazul influentului om de afaceri Donaka. Acesta organizeaza lupte ilegale in urma carora castiga sume uriase de bani. Luptele au o regula simpla: nimic nu este interzis. Donaka incearca sa-l momeasca cu bani pe Chen, sperand sa-l faca vedeta. La inceput acesta refuza. Dar cand templul maestrului sau este amenintat cu demolarea, Chen este obligat sa accepte oferta pentru a apara mostenirea maestrului sau.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.