Marea aventura Lego (2014)

Vrajitorul pe nume Vitruvius face tot ce ii sta in puteri pentru ca superarma Kragle sa nu cada in mainile Lordului malefic Business. Insa esueaza in aceasta misiune. Inainte, il...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/marea-aventura-lego-2014/' addthis:title='Marea aventura Lego (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Vrajitorul pe nume Vitruvius face tot ce ii sta in puteri pentru ca superarma Kragle sa nu cada in mainile Lordului malefic Business. Insa esueaza in aceasta misiune. Inainte, il avertizeaza pe Lord despre o profetie care spune ca o persoana, cunoscuta sub numele de Specialul, este singurul capabil sa opreasca aceasta arma. Emmet, un muncitor obisnuit, fara vreo abilitate speciala, cade intr-o gaura descoperind Piesa de Rezistenta mult cautata. Cand se trezeste, Emmet afla de planurile Lordului de a distruge lumea si ca toata lumea crede ca este Specialul, fiinta mult asteptata.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.