Maresalul Aerului (2014)

Bill Marks este un membru al serviciului fortelor aeriene. Dupa moartea fiicei sale in varsta de 8 ani si divortul de sotia sa, Bill a devenit alcoolic. A fost dat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/maresalul-aerului-2014/' addthis:title='Maresalul Aerului (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Bill Marks este un membru al serviciului fortelor aeriene. Dupa moartea fiicei sale in varsta de 8 ani si divortul de sotia sa, Bill a devenit alcoolic. A fost dat afara din politie si s-a inscris in serviciul Air Marshall chiar daca ii este frica de inaltime. Intr-o zi, un zbor banal se transforma intr-o veritabila cursa de salvat vieti. La scurt timp de la decolare, Bill primeste o serie de mesaje in care i se ordona sa transfere o suma uriasa de bani intr-un cont secret. Daca nu se conformeaza, va fi ucis cate un pasager al avionului, la fiecare 30 de minute.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.