Martor Incomod – Not Safe for Work (2014)

Tom Miller, un angajat al unei firme de avocatura cade in dizgratia superiorilor sai care, satui de gura sa prea mare, il concediaza. Inainte sa plece, Tom observa ceva suspect...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/martor-incomod-not-safe-for-work-2014/' addthis:title='Martor Incomod – Not Safe for Work (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Tom Miller, un angajat al unei firme de avocatura cade in dizgratia superiorilor sai care, satui de gura sa prea mare, il concediaza. Inainte sa plece, Tom observa ceva suspect si curiozitatea il impinge sa afle de ce este vorba. Vede socat cum un barbat misterios, cu o servieta in mana, ucide un alt barbat cu sange rece. Singurul lucru pe care Tom si-l doreste acum este sa iasa cat mai repede cu putinta din cladire. Insa nu poate, este blocat. Tom este in pericol de moarte, ucigasul si-a dat seama ca in cladire mai este cineva.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.