Max (2015)

In urma unei experiente traumatizante din timpul razboiului, in care isi pierde stapanul, Max ramane cu sechele. Nu mai raspunde la comenzi si se sperie de zgomote puternice, pe care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/max-2015/' addthis:title='Max (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In urma unei experiente traumatizante din timpul razboiului, in care isi pierde stapanul, Max ramane cu sechele. Nu mai raspunde la comenzi si se sperie de zgomote puternice, pe care le asociaza exploziilor si focurilor de arma din razboi, si care il fac sa devina agresiv. Considerandu-l inapt pentru a-si mai efectua misiunile de recunoastere, armata decide sa-l eutanasieze pe Max, insa familia lui Kyle accepta sa-l adopte. Cainele ajunge in grija fratelui mai mic al lui Kyle, care initial nici nu voia sa auda de Max. Cu trecerea timpului, insa, cei doi se imprietenesc. Numai ca odata cu sosirea din armata a lui Tyler, cel mai bun prieten al lui Kyle, intreaga familie afla ca Max e motivul din cauza caruia Kyle si-a pierdut viata.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.