Postat in: Drama

Nevoit sa-si schimbe tot mai des locul de munca din cauza unor altercatii cu elevii si conducerea scolii, Jim ajunge sa fie transferat tocmai in McFarland, unul dintre cele mai sarace orase din America. Aici, populatia este predominant hispanica, iar elevii sunt nevoiti sa se trezeasca inainte de rasaritul soarelui pentru a-si ajuta parintii culegatori la muncile agricole inainte de a ajunge in sfarsit la scoala. Insa faptul ca au un regim de viata atat de solicitant fizic, ii ajuta pe adolescenti sa aiba calitatile necesare activitatilor sportive. Jim remarca acest lucru si isi asuma raspunderea de a alcatui o echipa de cros a scolii, din dorinta de a-si ajuta elevii sa faca performanta si sa-si depaseasca in acest fel conditia sociala.


loading...

Filme Asemanatoare:

4 comentarii la “McFarland, USA (2015)”

 1. suedezul says:

  super nota 10 vizionati cu incredere!!!!!!!!!

 2. rodica iris says:

  Un film tare frumos ! Kevin Costner, asa cum ne-a obisnuit, remarcabil ! Lumea mexicanilor este o lume aparte, fascinanta. Chiar merita vazut acest film !

 3. Gabi says:

  Foarte frumos,am ramas placut surprinsa sa gasesc date reale pe wikipedia,intradevar au fost campioni intre 1987-2013…nota 10!

 4. Alexandru says:

  Bun film. E o lecție de viață.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *