Micuta Fantoma (2014)

O fantoma micuta locuieste in castelul Eulenstein si are un mare vis, sa vada lumea pe timp de zi, sa vada macar un rasarit de soare. In fiecare noapte se...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/micuta-fantoma-2014/' addthis:title='Micuta Fantoma (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O fantoma micuta locuieste in castelul Eulenstein si are un mare vis, sa vada lumea pe timp de zi, sa vada macar un rasarit de soare. In fiecare noapte se trezeste exact inainte de miezul noptii si are parte doar de o ora pentru a face ceea ce vrea. In ciuda avertizarilor unui prieten fantoma, aceasta se incapataneaza sa vada lumea pe timp de zi. Intr-o zi, fantoma il intalneste pe Karl, un baietel venit sa viziteze castelul. Karl este decis sa o ajute pe aceasta sa isi indeplineasca cel mai mare vis, insa vor avea parte de o serie de aventuri incredibile.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.