Minions – Minionii (2015)

Minionii sunt niste mici omuleti de culoare galbena , care mai de care mai ciudatei. Acestia au luat nastere din niste mici organisme formate dintr-o singura celula. Acestia traiesc pentru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/minions-minionii-2015/' addthis:title='Minions – Minionii (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Minionii sunt niste mici omuleti de culoare galbena , care mai de care mai ciudatei. Acestia au luat nastere din niste mici organisme formate dintr-o singura celula. Acestia traiesc pentru a le sluji celor mai mari distrugatori si raufacatori de pe planeta , pana intr-un moment cand pur si simplu fara vointa acestia isi distrug proprii lor stapani , absolut pe toti ,astfel incat sunt nevoiti sa traiasca fara un indrumator. Toata trupa de minioni se retrage in Antarctica ,izolandu-se de populatie , pentru a incepe un nou trai. Acestia au reusit sa se conduca singuri ,insa nu in cele mai bune conditii astfel ca acestia cad intr-o demoralizare ceea ce i face sa porneasca in cautarea unui nou indrumator. Minionii isi fac planuri pentru a porni in noua misiune si tot mergand ajung pana in New York unde vad o multime de oameni rai atragandu-le atentia Scarlet Overkill. Nu dupa mult timp acestia devin slujitorii lui prin intermediul lui Bob care castiga competitia care era supusa ca si proba de catre Scarlet,pentru viitorii ei servitori. Asa Minionii ajung servitorii lui Scarlet iar aceasta i i-a la Londra si acestia isi incep o noua viata, insa vor trebui sa i presteze servicii substantiale tinerei.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.