Postat in: Drama

In 1961, invatatorul Mahir care locuieste in partea de vest a Turciei, primeste un post in indepartatul est, intr-un sat care nu are nici macar o scoala. Chiar daca Mahir nu este incantat de aceasta situatie, accepta postul cu o conditie: si fetele sa fie lasate sa invete. Odata ajuns aici, Mahir il cunoaste pe Aziz, un barbat in varsta de 31 de ani care are un handicap. Intre cei doi se naste o relatie de prietenie. Conform traditiei Aziz urmeaza sa se insoare cu o fata foarte frumoasa, insa handicapul lui ii pune piedici in toate. Va reusi Aziz s-o pastreze alaturi pe scumpa lui sotie?


loading...

Filme Asemanatoare:

7 comentarii la “Miracolul (2015)”

 1. Dana says:

  Un film excellent interpretat de Merk Turak si o prezentare remarcabila a traditiilor intr-un indepartat sat de munte din Turcia. Foarte bun

 2. Ioana says:

  Superb!Foarte emotionant!Fara cuvinte!Mi-a placut foarte mult!Multumim filmehdonline 🙂

 3. Alexandru says:

  S u p e r b 6 stele din 5

 4. costi says:

  un film extraordinar cu o sensibilitate enorma! FELICITARI!

 5. pepy says:

  Un film frumos de o deosebita dragalasenie si spiritualitate din care avem multe de invatat. Ce este mai puternic decat destinul?? Raspuns ; OMUL care prin iubire si puritate invinge orice obstacol. Interesante obiceiuri si traditii au popoarele, din care mi-ar fi placut sa reziste si la noi romanii pana azi , acela al alegerii miresei, astfel aveam si eu o nora ca lumea. Buna gluma , nu???

 6. bebi crisa says:

  Doamne ce film , superb ♡ nota 10 din toată inima.

 7. marius says:

  foarte frumos nu am cuvinte bravo turcia !!!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *