Mischief Night – Noaptea Farselor (2014)

In urma cu 9 ani, Emily si mama sa au suferit un accident de masina. Emily a supravietuit ramanand oarba insa mama sa si-a pierdut viata. Emily si tatal sau...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/mischief-night-noaptea-farselor-2014/' addthis:title='Mischief Night – Noaptea Farselor (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In urma cu 9 ani, Emily si mama sa au suferit un accident de masina. Emily a supravietuit ramanand oarba insa mama sa si-a pierdut viata. Emily si tatal sau s-au mutat intr-o alta regiune incercand sa treaca peste aceasta tragedie. Intr-o noapte de 30 Octombrie, cunoscuta sub numele de Noaptea Farselor, Emily este singura acasa. In timp ce unii se distreaza aruncand cu oua sau cu hartie igienica in casele oamenilor, un barbat a decis sa se distreze ucigand oamenii. Emily este urmatoare sa victima. Insa, inainte de a trece la fapte, decide sa profite de faptul ca nu vede, tachinand-o in cel mai crud fel cu putinta.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.