Money (2016)

Mark si Sean duc o viata lipsita de griji, locuiesc intr-o suburbie a Londrei si sunt angajati la o companie farmaceutica cu un salariu generos. Lacomia ii determina sa fure...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/money-2016/' addthis:title='Money (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Mark si Sean duc o viata lipsita de griji, locuiesc intr-o suburbie a Londrei si sunt angajati la o companie farmaceutica cu un salariu generos. Lacomia ii determina sa fure si sa vanda secretele corporatiei pentru care lucreaza si ale angajatorului lor. Cand John isi face aparitia in casa lui Mark, sotia acestuia, Sylvia, il invita la un pahar. In casa se afla si Sean impreuna cu iubita sa Christina invitati fiind de Mark la cina. Insa, curand, cei doi sunt amenintati cu arma, luati ostatici si li se cer banii ascunsi in seif de Mark. Vor reusi sa scape din aceasta situatie dificila?







loading...





  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.