Montana (2014)

Montana este un tanar in varsta de 14 ani din Londra care locuieste impreuna cu o gasca de dealeri de droguri neinfricati, condusi de un fost soldat rus. Montana nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/montana-2014/' addthis:title='Montana (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Montana este un tanar in varsta de 14 ani din Londra care locuieste impreuna cu o gasca de dealeri de droguri neinfricati, condusi de un fost soldat rus. Montana nu merge la scoala insa se foloseste de o astfel de uniforma pentru a livra cocaina si a nu atrage atentia asupra sa. Dealerii ii ascund lui Montana un secret in legatura cu tatal sau. Drept urmare, cand o gasca rivala il ataca si ii fura o suma importanta de bani, dealerii din gasca sa se folosesc de acest pretext pentru a-l ucide. Montana este salvat de la moarte de Dimitri, un asasin sarb. Montana, dezamagit din cauza ca a fost tradat, ii cere lui Dimitri sa il ajute sa se razbune.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.