Mortdecai (2015)

Charlie Mortdecai, un negustor de arta care flirteaza ocazional cu escrocheria, trece printr-o perioada dificila. Este in pragul falimentului iar sotia sa nu il mai doreste de cand a decis...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/mortdecai-2015/' addthis:title='Mortdecai (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Charlie Mortdecai, un negustor de arta care flirteaza ocazional cu escrocheria, trece printr-o perioada dificila. Este in pragul falimentului iar sotia sa nu il mai doreste de cand a decis sa isi lase o mustata pe care doar el o apreciaza. Un rival, membru al serviciilor secrete britanice, ii cere ajutorul lui Mortdecai pentru a rezolva o crima si pentru a gasi un tablou furat ce contine coduri care ofera acces la aurul ascuns de nazisti. Mortdecai si fidelul sau servitor Jock isi vor face o multime de dusmani incercand sa duca la bun sfarsit aceasta misiune dificila.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.