Postat in: Comedie | Drama

Anii ’70 l-au ridicat pe Danny Collins pe culmile gloriei ca megastar de muzica rock. In decursul carierei sale s-a bucurat de bani, celebritate, femei frumoase si stadioane pline de fani, insa o viata plina de excese si relatii esuate au inceput sa-l erodeze treptat, facandu-l ca la batranete sa se regaseasca destul de singur si fara familia la care renuntase in drumul sau spre succes. Cand impresarul lui de-o viata descopera o scrisoare pe care John Lennon i-o scrisese lui Danny in urma cu 40 de ani, acesta decide sa-i asculte sfatul si sa puna mai presus de orice glasul inimii. Anuleaza un turneu si porneste intr-o calatorie emotionanta care il readuce in sanul familiei si il face sa redescopere dragostea pentru muzica.


loading...

Filme Asemanatoare:

4 comentarii la “Niciodata nu e Prea Tarziu (2015)”

 1. George says:

  Poti sa mai pui filmul odata ca nu e buna subtitrarea

 2. Filmaretul says:

  Film de 2 lei, pierdere de timp 100%. Pacat de Al Pacino ca joaca in ciudatenii din acestea de filme … Subtitrarea e decalata, dar nu asta e pacatul filmului, ci ca nu ai ce vedea in el.

 3. Razvan says:

  Un film realistic cu un mesaj profund, reamintindu-ne cat de usor te pierzi in mirajul banului si a gloriei desarte! Acelasi Al Pacino, polivalent, de nota 10! … Filmaretule, probabil ca esti tanar, de aia nu ai invatat sa vezi nimic in genul asta de film care nu se urmareste doar cu ochii trupului!

 4. Ade says:

  Interesant film. Dar se termina relativ prea repede. Era frumos să vedem mai mult dar ideea esențială e foarte frumoasă.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *