Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Larry Daley, paznicul de noapte al Muzeului de Istorie Naturala din New York se indreapta spre muzeul din Londra dupa ce a descoperit ca placa lui Ahkmenrah care le permite...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/night-at-the-museum-secret-of-the-tomb-2014/' addthis:title='Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Larry Daley, paznicul de noapte al Muzeului de Istorie Naturala din New York se indreapta spre muzeul din Londra dupa ce a descoperit ca placa lui Ahkmenrah care le permite personajelor, creaturilor si operelor din muzeu sa revina la viata si-a pierdut puterea magica. Insotit de fiul sau adolescent si de fidelii sai acoliti, Theodore Roosevelt, Attila Hunul, Jedidah cowboy-ul, Octavius romanul si faraonul Ahkmenrah, Larry se imbarca intr-o noua aventura. Ajunsi la Londra, acestia fac cunostinta cu Lacelot du Lac si cu o paza ciudata de noapte. Impreuna, vor incerca sa salveze puterile extraordinare ale placii magice.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.