Ninja: Shadow of a Tear (2013)

Casey Bowman a inceput in cele din urma o viata linistita, de familie, alaturi de sotia lui Namiko, in Japonia. Cei doi asteapta primul lor copil, iar Casey este in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ninja-shadow-of-a-tear-2013/' addthis:title='Ninja: Shadow of a Tear (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Casey Bowman a inceput in cele din urma o viata linistita, de familie, alaturi de sotia lui Namiko, in Japonia. Cei doi asteapta primul lor copil, iar Casey este in culmea fericirii. Viata lui Casey urmeaza un alt curs, din momentul in care isi gaseste in casa, sotia fara suflare. Lovit de durere si dorinta arzatoare de razbunare, Casey incepe sa caute indicii cu privire la asasinarea iubitei sale. Acesta va merge in Tailanda, in cautarea asasinului, iar aici va descoperi ca cel care i-a fost prieten, ii este cel mai aprig dusman.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.