No Tears For The Dead (2014)

Abandonat de mama sa la scurt timp dupa ce au emigrat in America, Gon este acum crescut de un grup de mafioti si a devenit un ucigas platit nemilos. Chiar...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/no-tears-for-the-dead-2014/' addthis:title='No Tears For The Dead (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Abandonat de mama sa la scurt timp dupa ce au emigrat in America, Gon este acum crescut de un grup de mafioti si a devenit un ucigas platit nemilos. Chiar daca nu obisnuieste sa faca greseli, la ultima misiune ucide accidental o fetita. Coplesit de regrete si remuscari, Gon vrea sa renunte la aceasta viata insa seful sau ii da o ultima misiune. Pleaca in Coreea, tara natala a mamei care l-a abandonat. Tinta sa este tocmai mama fetitei pe care a ucis-o. Gon, socat, este pus in fata unei dileme: sa asculte ordinele si sa o ucida pe femeie sau sa isi riste propria viata si sa renunte la misiune?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.