Postat in: Actiune | Aventura | Drama

Lumea a devenit lipsita de speranta. Ploile sunt din ce in ce mai rare, iar pamantul nu mai rodeste. Noe, este un om de isprava dar este inconjurat doar de cruzime si de abuzuri. Mag, vindecator si luptator experimentat, Noe isi doreste un singur lucru: acela de a trai linistit alaturi de familia sa. Insa, visele nu ii dau pace. Viseaza un potop fara de sfarsit. Sa fie acesta semnul sfarsitului lumii? Noe realizeaza treptat ca Dumnezeu are de gand sa-i pedepseasca pe oameni, sa-i ucida semenii unul cate unul. Singurul capabil sa faca sa prospere viata pe Pamant este Noe.


loading...

Filme Asemanatoare:

18 comentarii la “Noah (2014)”

 1. shmeny says:

  Vreau o calitate buna a filmului. Cer prea mult?

 2. mmc says:

  Fugi la cinema…cer prea mult?

 3. coco says:

  … :)) ceri prea mult prietene

 4. Sorin says:

  Filmul este satanic,si se inscrie in efortul celor care conduc lumea de a ne indeparta de D-zeu! Ptr. curiosi >Facerea cap.7,versetul 13Apocalipsa cap.22,versetele 18 si 19<.Ceilalti sa se abtina!!!

 5. luisa says:

  Multumim pentru film! Calitatea e ok avand in vedere ca este “cam”…Subtitrarea buna…Noroc cu rushii lol..Aprecierile raman la latitudinea fiecaruia, din partea mea primeste nota 6 din 10. Respect filmehdonline.org!

 6. kino arlechino says:

  multumesc! jocul actorilor de nota 10

 7. adriana says:

  actori buni , dar filmul …..groaznic, bine ca nu am dat banii sa-l vad la cinema

  • calin says:

   cum sa spui ca filmul a fost groaznic…dar tu ai avut totusi rabdare sa pierzi 2 ore vizionandul…Toti sunte-ti mari critici, bineinteles fara argumente concrete, vorbiti asa..probabil din cauza frustrarii, ca nu ai avut niste lei in buzunar sa il vezi mai clar la cinema!, il vezi si gratis, si tot comentezi aiurea!!!

 8. IONNE says:

  interesant … 😉 dar putin exagerat asa pe ici colo 🙂 are chesti de SF modern…. potopul a fost real.nimic SF.

 9. MADALIN says:

  foarte bun filmul!! RECOMAND

 10. alin says:

  Filmul este super , calitate bunicica , subtritrare buna nota 10!

 11. konstantin says:

  Sunt devastat de a dreptul..Am auzit ca nu are mai nimic de a face cu adevarul biblic..dar nu m am putut gandi ca cineva ar putea..si ar avea curajul sa falsifice in halul asta ceva sacru..Niste nenorociti atei..toti cei care au participat in vreun fel sau altul la aceasta porcarie ..de la regizor ,scenarist,actori,,pana la ultimul figurant!!Potopul,nu i o legenda scrisa de o minte bolnava ca si a voastra..!!!

 12. Gabriel says:

  V-ati gandit putin cu cine vor repopula pamantul nepoatele lui Noe? Vor avea de ales intre unchii si fratii lor!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *