Now You See Me (2013)

O echipa de iluzionisti geniali, cunoscuti sub numele de The Four Horseman, efectueaza o serie de jafuri ingenioase chiar in timpul numerelor de magie. Cu ajutorul castigurilor obtinute in mod...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/now-you-see-me-2013/' addthis:title='Now You See Me (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O echipa de iluzionisti geniali, cunoscuti sub numele de The Four Horseman, efectueaza o serie de jafuri ingenioase chiar in timpul numerelor de magie. Cu ajutorul castigurilor obtinute in mod ilegal acestia isi rasplatesc spectatorii fideli. Atlas, liderul grupului este specializat in prestidigitatie, Jack este un fost hot de buzunare care manuieste incredibil cartile de joc. Osbourne, aflat pe vremuri in serviciul reginei Marii Britanii, poate citi gandurile oamenilor. Henley se numara printre cele mai frumoase specialiste in evadari din intreaga lume. Unica persoana ce-i poate opri pe cei patru magicieni este Thaddeus, un fost magician, cazut in dizgratia colegilor de breasla dupa ce a dat in vileag trucurile profesiei. Insa, cei patru reusesc sa se afle mereu cu un pas inaintea autoritatilor.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.