Oculus (2013)

Tim Russell tocmai a fost eliberat din spitalul de boli mentale in care a fost tinut timp de 11 ani, de la varsta de 9 ani. Sora sa Kaylie este...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/oculus-2013/' addthis:title='Oculus (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Tim Russell tocmai a fost eliberat din spitalul de boli mentale in care a fost tinut timp de 11 ani, de la varsta de 9 ani. Sora sa Kaylie este cea care il intampina la iesirea din spital. Tim a fost trimis la acest spital dupa ce si-a ucis tatal care, i-a ucis la randul sau mama. Sora sa ii marturiseste ca nu a uitat promisiunea facuta in urma cu 11 ani. O oglinda posedata de un spirit malefic a pus stapanire pe corpul tatalui lor determinandu-l sa o ucida pe mama lor. Kaylie a pus mana pe oglinda si este decisa sa distruga forta malefica ce zace in ea.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.