Only Lovers Left Alive (2013)

Un cantaret de muzica underground este extrem de deprimat din cauza drumului pe care a luat-o omenirea. Numele sau este Adam si este un vampir. Adam isi regaseste iubita, pe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/only-lovers-left-alive-2013/' addthis:title='Only Lovers Left Alive (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un cantaret de muzica underground este extrem de deprimat din cauza drumului pe care a luat-o omenirea. Numele sau este Adam si este un vampir. Adam isi regaseste iubita, pe Eve, o femeie extrem de puternica dar enigmatica. Povestea lor de dragoste dureaza de cel putin cateva secole chiar daca Adam locuieste in Detroit si Eve in Tanger. Idila dintre cei doi, reaprinsa, este tulburata de sosirea surorii lui Eve, o femeie pe care nimeni nu o poate controla, considerata rusinea familiei.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.