Onoare (2013)

Cand Mona, o tanara de origine indiana se indragosteste de Tanvir si planuieste sa fuga cu acesta, familia sa, in frunte cu matriarha, rusinati de actiunile sale si determinati sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/onoare-2013/' addthis:title='Onoare (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cand Mona, o tanara de origine indiana se indragosteste de Tanvir si planuieste sa fuga cu acesta, familia sa, in frunte cu matriarha, rusinati de actiunile sale si determinati sa mentina onoarea familiei, planuiesc sa o ucida. Supravietuind tentativei de ucidere, Mona reuseste sa fuga. Disperati sa o gaseasca, membrii familiei apeleaza la un vanator de recompense pe care la un moment dat il cuprinde remuscarile: cum sa ucida o fata tanara si insarcinata pe deasupra? Insa suma de bani promisa este mult prea mare pentru a da inapoi.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.