Ooops! Noah is Gone (2015)

Finny si Dave, doi Nestriani tata si fiu, sunt invitati la marea adunare a animalelor. Acolo afla ca urmeaza sa vina potopul, dar spre norocul multora dintre ei, s-a construit...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ooops-noah-is-gone-2015/' addthis:title='Ooops! Noah is Gone (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Finny si Dave, doi Nestriani tata si fiu, sunt invitati la marea adunare a animalelor. Acolo afla ca urmeaza sa vina potopul, dar spre norocul multora dintre ei, s-a construit o arca imensa, care va salva multe animale din calea potopului. Numai ca pe arca nu sunt admisi si Nestrianii, asa ca Finny si Dave se strecoara la bord cu ajutorul involuntar a doi Grympsi, Hazel si fiica ei Leah. Curiosi din fire, Finny si Leah se duc sa exploreze arca, numai ca reusesc sa cada peste bord. Acum, cei doi pui nu numai ca trebuie sa ajunga in varful unui munte pentru a fi la adapost de valuri, dar trebuie sa se pazeasca si de pradatorii flamanzi pana cand Dave si Hazel isi rezolva neintelegerile si merg sa-si salveze puii.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.