Orice Pentru Dragoste (2013)

Sam este un tanar scriitor cu un viitor stralucit in fata. Acesta s-a indragostit iremediabil de Birdie, chelnerita draguta care ii serveste cafeaua in fiecare dimineata. Insa, Sam este o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/orice-pentru-dragoste-2013/' addthis:title='Orice Pentru Dragoste (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Sam este un tanar scriitor cu un viitor stralucit in fata. Acesta s-a indragostit iremediabil de Birdie, chelnerita draguta care ii serveste cafeaua in fiecare dimineata. Insa, Sam este o persoana timida, considera ca are o viata plictisitoare. Drept urmare, pentru a o cuceri, isi creeaza un profil online inflorit cu tot felul de detalii menite sa o impresioneze pe Birdie. Cand spre surprinderea sa, planul functioneaza si Birdie accepta sa iasa cu el, Sam este nevoit sa faca tot felul de nazbatii pentru a o pastra langa el pe femeia visurilor.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.