Ouija – Jocul Spiritelor (2014)

Laine si Debbie sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Intotdeauna au fost fascinati de lumea spiritelor. Cand Debbie gaseste o placa veche de Ouija si incearca sa contacteze...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ouija-jocul-spiritelor-2014/' addthis:title='Ouija – Jocul Spiritelor (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Laine si Debbie sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Intotdeauna au fost fascinati de lumea spiritelor. Cand Debbie gaseste o placa veche de Ouija si incearca sa contacteze spiritele, lucruri ciudate incep sa se petreaca. La scurt timp, Debbie este gasita moarta. Laine si ceilalti colegi ai lui Debbie incearca sa gaseasca motivele pentru care Debbie si-ar fi putut lua viata. Gasesc placa vorbitoare si incearca sa o contacteze. Incep sa se petreaca o multime de lucruri ciudate si curand vor fi nevoiti sa gaseasca o modalitate de a opri aceasta forta malefica.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.