Out of the Furnace (2013)

Russell Baze traieste intr-un orasel mic din Pennsylvania. Lucreaza la otelaria de la periferie si isi doreste sa incapa viata de familie alaturi de Lena. Fratele mai mic al lui...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/out-of-the-furnace-2013/' addthis:title='Out of the Furnace (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Russell Baze traieste intr-un orasel mic din Pennsylvania. Lucreaza la otelaria de la periferie si isi doreste sa incapa viata de familie alaturi de Lena. Fratele mai mic al lui Russell s-a intors recent din razboiul din Irak, iar situatia financiara il obliga pe acesta sa participe la lupte ilegale. Russell are un accident de masina si este condamnat la inchisoare. Dupa 4 ani revine acasa, insa aici lucrurile sunt schimbate, Lena l-a parasit, tatal sau a murit, iar Rodney este din ce in ce mai implicat in probleme. Dupa ce Rodney este gasit intr-o padure fara suflare, Baze decide sa inceapa o actiune de razbunare impotriva celui care i-a ucis fratele.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.