Pacific Rim (2013)

De cand creaturi monstruoase supranumite Kaiju au aparut in profunzimile oceanului, Pamantul se afla in pericol. Oamenii mor cu milioanele si sperantele se naruie pe zi ce trece. Pentru a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/pacific-rim-2013/' addthis:title='Pacific Rim (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

De cand creaturi monstruoase supranumite Kaiju au aparut in profunzimile oceanului, Pamantul se afla in pericol. Oamenii mor cu milioanele si sperantele se naruie pe zi ce trece. Pentru a infrunta aceasta amenintare teribila, fiintele umane au inventat Jaegers, niste roboti uriasi condusi de doi piloti. In ciuda rezultatelor pozitive conferite de roboti, rezistenta este tenace si organizata. Viitorul planetei se afla in mainile a doi indivizi opusi din toate punctele de vedere: Raleigh, un pilot experimentat, traumatizat de moartea brutala a fratelui sau si Mako, o tanara novice care ascunde niste aptitudini nebanuite.Vo reusi cei doi sa salveze umanitatea?

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.