Pana Cand Moartea ne va Desparti (2014)

Kennedy Jamieson a visat inca din copilarie la nunta perfecta. Acum, Kennedy este logodita cu carismaticul Ryan Harris si visul ei urmeaza sa i se indeplineasca in curand. Deoarece cei...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/pana-cand-moartea-ne-va-desparti-2014/' addthis:title='Pana Cand Moartea ne va Desparti (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kennedy Jamieson a visat inca din copilarie la nunta perfecta. Acum, Kennedy este logodita cu carismaticul Ryan Harris si visul ei urmeaza sa i se indeplineasca in curand. Deoarece cei doi nu au apucat sa organizeze o petrecere a burlacilor, cavalerul de onoare al mirelui, Chet, inchiriaza o cabana la munte din dorinta de a le oferi celor doi o petrecere de neuitat. La scurt timp, incep sa se petreaca o multime de lucruri ciudate si infricosatoare, invitatii la petrecere, fiind ucisi unul cate unul de o persoana misterioasa. Oare cine este ucigasul cu sange rece?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.