Postat in: Groaza

Kennedy Jamieson a visat inca din copilarie la nunta perfecta. Acum, Kennedy este logodita cu carismaticul Ryan Harris si visul ei urmeaza sa i se indeplineasca in curand. Deoarece cei doi nu au apucat sa organizeze o petrecere a burlacilor, cavalerul de onoare al mirelui, Chet, inchiriaza o cabana la munte din dorinta de a le oferi celor doi o petrecere de neuitat. La scurt timp, incep sa se petreaca o multime de lucruri ciudate si infricosatoare, invitatii la petrecere, fiind ucisi unul cate unul de o persoana misterioasa. Oare cine este ucigasul cu sange rece?


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Pana Cand Moartea ne va Desparti (2014)”

  1. laura says:

    un film idiot..cu actori idioti…se vor tineri
    dar ei sunt trecuti de 40 de ani…niste amatori..artistii de la caminele culturale de la sate sunt cu mult mai talentati decit astia….ca sa nu mai spun despre traducere care este ridicola…nu va pierdeti vremea cu idiotenia asta..eu una nu am rezistat pina la sfirsit..

  2. Dy says:

    Filmul e asa si asa, insa traducerea e de-a dreptul execrabila, facuta probabil cu Google translator si deloc adaptata contextului. Cu un nivel mediu de engleza insa veti reusi sa intelegeti ignorand subtitrarea, daca vreti sa il vedeti. Din punctul meu de vedere l-au mai salvat rasturnarile de situatie spre final.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *