Papusile Muppets (2014)

Papusile Muppets pleaca intr-un turneu mondial si dau spectacole cu casa inchisa in cele mai cunoscute teatre din Europa. Insa, haosul le urmareste si de aceasta data pe papusi, punandu-le...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/papusile-muppets-2014/' addthis:title='Papusile Muppets (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Papusile Muppets pleaca intr-un turneu mondial si dau spectacole cu casa inchisa in cele mai cunoscute teatre din Europa. Insa, haosul le urmareste si de aceasta data pe papusi, punandu-le intr-o situatie extrem de dificila. Papusile sunt amenintate de doi dintre cei mai periculosi infractori din lume, Constantine si Dominic. Bunul lor prieten Kermit este in pericol. Papusile indragite de toata lumea incearca sa faca fata acestei situatii dificile ajutate fiind de un agent de la Interpol si de un paznic de inchisoare.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.