Paradisul Albastru (2014)

Papagalii Blu si Jewel au azi trei copiii. S-au instalat la Rio de Janeiro, insa Jewel si-ar fi dorit sa locuiasca in jungla amazoniana, pentru a trai ca niste papagali...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/paradisul-albastru-2014/' addthis:title='Paradisul Albastru (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Papagalii Blu si Jewel au azi trei copiii. S-au instalat la Rio de Janeiro, insa Jewel si-ar fi dorit sa locuiasca in jungla amazoniana, pentru a trai ca niste papagali adevarati si sa-si regaseasca radacinile. Vor avea parte de o reintoarcere la surse plin de surprize deoarece viata in natura este plina de neprevazut. Trebuie sa se adapteze noului stil de viata si sa uite de toate facilitatile oferite de viata la oras. Intr-o zi, Jewel isi regaseste tatal, caruia ii este greu sa-l accepte pe Blu. Copiilor le place noul mediu, in ciuda faptului ca Hector incearca sa le faca viata grea.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.