Paranoia (2013)

Adam Cassidy este un tanar obisnuit cu aspiratii inalte. Vrea sa promoveze in cadrul companiei la care este angajat, Wyatt Corporation. Dar Adam comite o greseala grava. Seful sau autoritar,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/paranoia-2013/' addthis:title='Paranoia (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Adam Cassidy este un tanar obisnuit cu aspiratii inalte. Vrea sa promoveze in cadrul companiei la care este angajat, Wyatt Corporation. Dar Adam comite o greseala grava. Seful sau autoritar, Nicholas Wyatt incepe sa-l santajeze. Adam, pentru a scapa de urmarirea penala, trebuie sa-l spioneze pe fostul mentor al sefului sau, Jock Goddard, devenit acum rivalul sau. Dar timpul trece si situatia sa la locul de munca nu se imbunatateste. Adam isi da seama in cele din urma ca este un simplu pion intr-un joc al tradarilor. Cei doi rivali nu se dau in laturi de la nimic, nici macar de la crima.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.