Patrick – Trezirea simturilor ucigase (2013)

La cativa ani dupa ce si-a ucis cu sange rece mama si pe amantul acesteia, Patrick se afla intr-o stare de coma permanenta. Ospitalizat in camera cu numrul 15 din...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/patrick-trezirea-simturilor-ucigase-2013/' addthis:title='Patrick – Trezirea simturilor ucigase (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

La cativa ani dupa ce si-a ucis cu sange rece mama si pe amantul acesteia, Patrick se afla intr-o stare de coma permanenta. Ospitalizat in camera cu numrul 15 din cadrul unei clinici de psihiatrie izolate, Patrick este cobaiul ciudatului doctor Roget. Kathy este noua infirmiera ce se va ocupa de Patrick. Chiar daca barbatul nu isi mai foloseste cele cinci simturi, Kathy descoper ca acesta a dezvoltat un al saselea simt: capacitatea de a putea schimba ordinea lucrurilor. Kathy reuseste sa comunice cu Patrick cu ajutorul unui computer care-i transfera gandurile.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.