Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Percy, fiul lui Poseidon, zeul marii isi continua aventura alaturi de prietenii sai, pe jumatate zei. Percy are misiunea de a gasi Lana de Aur pentru a putea salva adapostul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/percy-jackson-sea-of-monsters-2013/' addthis:title='Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Percy, fiul lui Poseidon, zeul marii isi continua aventura alaturi de prietenii sai, pe jumatate zei. Percy are misiunea de a gasi Lana de Aur pentru a putea salva adapostul semizeilor. Pentru asta, Percy trebuie sa infrunte Marea Monstrilor care le este cunoscuta muritorilor sub numele de Triunghiul Bermudelor. Ii ies in cale un taur urias care scuipa foc, monstri marini, ciclopi uriasi si o multime de alti semizei. Percy nu mai stie in cine sa aiba incredere. Daca misiunea sa esueaza Olimpul intreg risca sa se prabuseasca.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.