Phantom Halo (2015)

Desi nu mai merge de mult la scoala si a uitat pana si sa socoteasca, Samuel recita la perfectie din Shakespeare. Isi interpreteaza rolurile pe strada, unde trecatorii il rasplatesc...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/phantom-halo-2015/' addthis:title='Phantom Halo (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Desi nu mai merge de mult la scoala si a uitat pana si sa socoteasca, Samuel recita la perfectie din Shakespeare. Isi interpreteaza rolurile pe strada, unde trecatorii il rasplatesc cu cativa centi, in timp ce fratele lui, Beckett, le sustrage portofelele. Insa banii obtinuti in urma acestei activitati sunt irositi de tatal lor, care ii cheltuie pe bautura si jocuri de noroc. Cand acesta acumuleaza o datorie importanta, Beckett este amenintat de un interlop din cartier si obligat sa faca rost de banii necesari pentru platirea datoriei. Becket se aliaza cu un prieten si incep sa poduca bani falsi, sperand ca aceasta va fi solutia pentru toate problemele lor, insa banii vor avea aceeasi destinatie ca de fiecare data.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.