Philomena – Nedreptatita (2013)

Irlanda, 1952. Philomena Lee, o adolescenta, ramane insarcinata. Respinsa de familia sa care se teme de gura lumii, Philomena este trimisa la Manastirea Roscrea. Datorita comportamentului ireprosabil, Philomena este lasata...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/philomena-nedreptatita-2013/' addthis:title='Philomena – Nedreptatita (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Irlanda, 1952. Philomena Lee, o adolescenta, ramane insarcinata. Respinsa de familia sa care se teme de gura lumii, Philomena este trimisa la Manastirea Roscrea. Datorita comportamentului ireprosabil, Philomena este lasata sa lucreze in cadrul spalatoriei din manastire. Este lasata sa isi vada fiul, pe Anthony, o singura ora pe zi. Dupa ce implineste trei ani, Anthony este adoptat de o familie de americani, spre disperarea mamei sale. Ani intregi Philomena incearca sa il gaseasca. Cand, 50 de ani mai tarziu, il intalneste pe Martin Sixmith, un jurnalist caruia ii spune povestea sa trista, acesta o convinge sa il insoteasca in Statele Unite in cautarea lui Anthony.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.