Pinguinii din Madagascar (2014)

Pinguinii Kowalski, Skipper si Rico gasesc un ou din care iese un alt semen de-al lor pe care il boteaza Private. Cei patru pinguini, satui de rutina se angajeaza in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/pinguinii-din-madagascar-2014/' addthis:title='Pinguinii din Madagascar (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pinguinii Kowalski, Skipper si Rico gasesc un ou din care iese un alt semen de-al lor pe care il boteaza Private. Cei patru pinguini, satui de rutina se angajeaza in lumea nebuna a agentilor secreti si calatoresc in gradinile zoologice din intrega lume indeplinind o multime de misiuni dificile. Succesul lor starneste furia caracatitei Octavius care face tot ce ii sta in putere sa ii captureze. Pentru a combate caracatita, cei patru primesc un ajutor nesperat din partea unui alt grup de agenti secreti, condusi de un lup, adept al noilor tehnologii.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.