Pitch Perfect 2 – Tonul Perfect (2015)

Grupul a capella Barden Bellas are doua membre noi: pe Emily si Flo. Impreuna sunt mai bune ca niciodata, numai ca dupa ce s-au facut de rusine in fata presedintelui...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/pitch-perfect-2-tonul-perfect-2015/' addthis:title='Pitch Perfect 2 – Tonul Perfect (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Grupul a capella Barden Bellas are doua membre noi: pe Emily si Flo. Impreuna sunt mai bune ca niciodata, numai ca dupa ce s-au facut de rusine in fata presedintelui american, li s-a interzis sa mai concureze in numele liceului la vreun campionat a capella din America. Singurul mod prin care ar putea sa isi recapete buna reputatie pierduta ar fi sa concureze la un concurs international de la Copenhaga. Pentru a castiga primul loc si titlul mondial, fetele trebuie sa fie mai unite ca niciodata si sa spulbere concurenta cu vocile lor uluitoare. Mizand pe noi prieteni si facand aliante cu vechi rivali, grupul Bellas spera sa isi indeplineasca visul inca o data, chiar daca in Danemarca se vor confrunta cu cel mai redutabil grup de a capella din toate timpurile.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.